Det siger mine klienter

"I min hverdag fra universitetet og privat praksis, arbejder jeg ud fra evidensbaserede anbefalinger i behandling af mine patienter. Det er fundamentet. Derfor har jeg skulle acceptere en ny præmis i hænderne på Adam. Grundprincipperne i Body SDS beror på andre overbevisninger end hvad jeg er vandt til. Men resultaterne er ikke til at diskutere – det har været en fantastisk øjenåbner. Tak Adam fordi jeg nu ikke skal rende til massør, fysioterapeut og kiropraktor længere. Kroppen fungerer ikke kun som jeg har lært."
Tore Lefoliiom Body SDS
"Jeg har været på det mest fantastiske wim Hof kursus hos Adam og virkelig fået overskredet grænser og blevet smidt ud af min komfort zone. Det har været sjovt, spændende, inspirerende, udfordrende og fantastisk. Adam er, også her, yderst kompetent, faglig dygtig og tillidsvækkende. Jeg havde aldrig troet jeg ville gøre de ting jeg gjorde og ovenikøbet smilede bredt og kunne lide det. Anbefales på det kraftigste."
Jørgen Brangstrup Stillingom Wim Hof Metoden
"Adam kan sit kram! En række alvorlige hovedpiner fik mig til at opsøge en optiker. Hun var heldigvis ikke en sælger-Helge og sendte mig ned til Adam. Og efter 2-3 behandlinger forsvandt hovedpinerne. Efterfølgende har Adam afhjulpet ryg/lændesmerter og senest løsnet min hofter og øget smidigheden i forbindelse med kampsport. Adam arbejder udpræget holistisk, og tager fat over hele kroppen - ikke kun lige dér hvor det gør ondt. Det er som at få hele sin krop omdannet til et udrensningsanlæg. Det er ekstremt effektive behandlinger, og jeg kan kun give Adam mine allerbedste anbefalinger!"
Kristian Haugaardom Body SDS
"Super fantastisk Wim Hof-dag, hvor jeg både oplevede en virkelig behagelig dyb meditation efter åndedrætssessionen og at klare hele 2 min. i isbadet?. Det var også interessant, at høre noget om teorien bag metoden, og få et indblik i de mange gavnlige effekter. Jeg er hooked, og klar til Wim Hof weeekenden på Kragelund Gods i oktober"? ?
Selena Forchhammerom Wim Hof Metoden
"Da Adam udbød 4 ugers forløb med Wim Hof Metoden tilmeldte jeg mig sammen med min mand. Helt fantastisk. Grænser er rykket og vejrtrækning og kulde sammen med fokus er nu en del af vores daglige praksis. Sammen med Adam føler jeg mig tryg i hans professionelle og behagelige tilgang, at jeg trods 55 år og uden særlige forudsætninger uden problemer gennemførte hele forløbet afsluttende med isbad. Jeg er glad og stolt og min bedste anbefaling. Tilmeld dig Wim Hof forløb hos Adam. Hver en krone givet godt ud."
Henriette Stillingom Wim Hof Metoden
"I April 2011 blev mit venstre ben pludselig følelsesløst og jeg fik ondt over lænden. Jeg kunne snart ikke vende mig i sengen p.g.a. smerter og fik derfor ikke meget søvn. En MR scanning konstaterede 2 x diskosprolaps plus andre skavanker i rygsøjlen. Derfor prøvede jeg bl.a. fysioterapeut og styrketræning gennem 2 år – men det hjalp ikke. En læge anbefalet Body SDS og HELDIGVIS var der så Adam Wolden-Ræthinge. Jeg startede behandling hos Adam i maj 2013 – i starten et par gange om ugen – så 1 gang om ugen – og nu med 4-5 ugers mellemrum . Mine smerter og symptomer forsvandt. Nu skal der kun ”vedligeholdelse” til . Jeg ved ikke, hvad jeg skulle have gjort uden denne behandling. Jeg slap for en ryg operation, som nok var blevet den sidste udvej."
Helle Bjaalandom Body SDS
"Jeg har fået Adam anbefalet og jeg må sige, at jeg har nogle fuldstændigt vilde oplevelser ved behandlingerne hos Adam. Nærmest helt ude af kroppen til at begynde med og på det seneste har det givet mig et helt enormt mentalt velvære. Det er som om jeg er blevet motioneret indeni og dermed mere stærk, mentalt. Det har givet mig nogle nye refleksioner om min tilværelse og fået mig mere i balance med karriere og livet som sådan ? det er ret vildt, jeg troede ikke det var muligt. Helt fantastisk – selv for en skeptisk-af-natur ingeniør."
Mads Reckom Body SDS

 

Du kan læse alle anmeldelser af mine Body SDS behandlinger og Wim Hof Method workshops på min Facebook side

Adam Wolden-Ræthinge

København K

Knabrostræde 3 porten tv., st. th.
1210 København K
(City Kropsterapi på dørtelefonen)

Hvornår: Torsdag og Fredag

Dragør

A.P. Møllers Allé 9A
2791 Dragør

Hvornår: Mandag og Onsdag

Skodsborg

Høje Skodsborgvej 2, 2. th.
2942 Skodsborg

Hvornår: Tirsdag

Kontakt mig for en
uforpligtende snak

Er du i tvivl om noget i forhold til din behandling eller har du nogle specifikke problemer, som du gerne vil have afklaret om behandlingen kan hjælpe med, tager jeg gerne en telefonsamtale med dig først. Eller måske vil du bare gerne vide lidt mere om mig, og høre mere om hvem jeg er?

Kontakt mig, så tager vi en uforpligtende snak!

+45 25 72 29 79
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Designet af Standoutmedia
Book en tid her

+45 25 72 29 79