Hvad er Wim Hof Method?

Det er en hollandske metode der optimerer din fysiske og psykiske sundhed. Ryk dine grænser for hvad din krop og psyke kan præstere med åndedrætsteknikker, kuldetræning og mentalt fokus.

​Hvad kan du opnå med metoden?

Få et forbedret kredsløb og et mærkbart større psykisk overskud, hvor du vil opleve en stærkere og smidigere krop. Jeg har selv mærket det på egen krop, da jeg er gået fra at være hypersensitiv overfor kulde, til at bade i frosne søer og se frem til den kolde danske vinter.

Jeg tilbyder Wim Hof Method Fundamentals workshops

Vil du gerne introduceres til Wim Hof Metoden, eller har du allerede lidt erfaring, så er Fundamentals workshoppen perfekt til dig. Alle kan være med! Bliv guidet i forskellige måder at skræddersy teknikkerne så du kommer godt igang, eller kan forfine din nuværende praksis.

Fundamentals workshoppen kommer i korte og intense en- til todages forløb, eller i et længere 4-ugers forløb. I 4-ugers forløbet har vi tid til at udforske flere forskellige måder at kuldetræne på. Fælles for dem er at du får en grundig indføring i metodens virkning på krop og psyke, plus den nyeste forskning i dens virkninger. Der er altid mulighed for at afklare personlige spørgsmål, og få gode råd om hvordan du implementerer den i din dagligdag.

Hvor: I min skønne Skodsborg lejlighed, med direkte adgang til Øresund og Jægersborg Hegn. Større workshops holdes også på naturskønne steder med gode faciliteter.

Hvornår: Jeg tilbyder en-dags workshops i weekender, og udvidede 4-ugers forløb hvor vi mødes 3 timer en hverdagsaften hver uge. Samtidigt øver du dig derhjemme, og kan få vejledning når vi mødes.

Pris: 
Éndags Workshop: 2000,-
4 ugers forløb: 3000,-

Kæmper du med inflammatoriske tilstande, er dit energiniveau minimalt eller ønsker du effektive redskaber til at forebygge stress? Så er Wim Hof Method lige noget for dig!

Kontakt mig her
04 Februar

Wim Hof Method Fundamentals

Lørdag Februar 2023 10:00 - 16:30 Skallekrogen 4, 3600 Frederiksund Deltag i begivenhed

København K

Knabrostræde 3 porten tv., st. th.
1210 København K
(City Kropsterapi på dørtelefonen)

Hvornår: Torsdag og Fredag

Dragør

A.P. Møllers Allé 9A
2791 Dragør

Hvornår: Mandag og Onsdag

Skodsborg

Høje Skodsborgvej 2, 2. th.
2942 Skodsborg

Hvornår: Tirsdag

Kontakt mig for en
uforpligtende snak

Er du i tvivl om noget i forhold til din behandling eller har du nogle specifikke problemer, som du gerne vil have afklaret om behandlingen kan hjælpe med, tager jeg gerne en telefonsamtale med dig først. Eller måske vil du bare gerne vide lidt mere om mig, og høre mere om hvem jeg er?

Kontakt mig, så tager vi en uforpligtende snak!

+45 25 72 29 79
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Designet af Standoutmedia
Book en tid her

+45 25 72 29 79