Om Adam

Adam Wolden-Ræthinge – Autoriseret Body SDS Behandler

Jeg er autoriseret Body SDS-behandler, uddannet på det første hold i 1998, og har praktiseret aktivt lige siden. Jeg har været lærer og supervisor på Body SDS uddannelsen i Parken, og undervist i stressforebyggelse og krop/psyke sammenhænge på flere psykoterapeutiske uddannelser, Det Kongelige Teaters Operaakademi, m.m. Men min kerne er indenfor de individuelle behandlinger.

Body SDS har gjort meget for mig selv, siden eftervirkningerne af en stor rygoperation som barn fik mig til at opsøge Andrew og Ole, Foundere af Body SDS allerede i 80’erne. Undervejs har jeg oplevet forvandlingen fra smerteplaget rygpatient til et menneske, hvor kroppen er en kilde til energi og glæde.

Det er denne personlige erfaring, jeg søger at give videre til mine klienter: Det er ikke blot muligt at reparere en skavank – det er muligt at gå videre til en tilstand af kraft og balance.

Jeg er autoriseret Body SDS behandler, hvilket betyder, at jeg deltager i en lang række efteruddannelsesforløb for at vedligeholde og opdatere min kunnen.

Jeg er desuden uddannet Wim Hof Method Instructor. WHM passer perfekt til mit arbejde som Body SDS behandler. Det er to metoder med identiske livssyn og mål, blot går de ad to forskellige ruter. Derfor opstår der en kraftfuld synergi når de kombineres, eks. hvis du går i Body SDS behandling og samtidigt starter WHM.

Har du nogen spørgsmål eller vil du bare gerne vide mere
Så kontakt mig helt uforpligtende i dag!

Kontakt mig her

København K

Knabrostræde 3 porten tv., st. th.
1210 København K
(City Kropsterapi på dørtelefonen)

Hvornår: Torsdag og Fredag

Dragør

A.P. Møllers Allé 9A
2791 Dragør

Hvornår: Mandag og Onsdag

Skodsborg

Høje Skodsborgvej 2, 2. th.
2942 Skodsborg

Hvornår: Tirsdag

Kontakt mig for en
uforpligtende snak

Er du i tvivl om noget i forhold til din behandling eller har du nogle specifikke problemer, som du gerne vil have afklaret om behandlingen kan hjælpe med, tager jeg gerne en telefonsamtale med dig først. Eller måske vil du bare gerne vide lidt mere om mig, og høre mere om hvem jeg er?

Kontakt mig, så tager vi en uforpligtende snak!

+45 25 72 29 79
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Designet af Standoutmedia
Book en tid her

+45 25 72 29 79